Jeroen van Dijk Osteopathie

Praktijk voor Manuele Geneeswijze

Vergoedingen

Een behandeling osteopathie of manuele geneeswijze kost 60 euro. Een consult duurt 30 minuten. Osteopathie kent een andere vergoeding dan manuele therapie. Voor de afhandeling van osteopathie krijgt u een nota via Infomedics. Deze nota dient u in bij uw verzekeraar voor vergoeding. Osteopathie wordt vergoed via uw aanvullende verzekering/ alternatieve zorg. Klik hier voor een overzicht van de verzekeraar en vergoeding osteopathie.

Cliënten die worden behandeld voor manuele therapie verzoeken wij om na de behandeling te pinnen. U krijgt vervolgens de nota via mail toegestuurd en kunt deze indienen bij uw verzekeraar. Vergoeding manuele therapie valt onder uw aanvullende verzekering/ vergoeding fysiotherapie en manuele therapie.

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars; u maakt aanspraak op restitutie voor vergoeding bij niet-gecontracteerde zorg. Klik hier voor een overzicht van restitutie bij manuele therapie per verzekeraar.

Wij voldoen aan alle eisen met betrekking op recht op vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. U vindt de vereiste AGB-codes in de kolom rechts.

LET OP: Indien u verhinderd bent dient u de behandeling minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. (No show tarief is 30 euro)